Translate

Friday, August 10, 2012

Паелья, Паэлья, Paella - ням-ням-ням

Вирішила здивувати домашніх смачненьким з приготувала Паелью:

взяла:
рис - 250-300г; курка - 4 маленькі грудки; чищені креветки (тільки хвостики залиште, щоб братися)- 250г; суміш морепродуктів (мідії, осьминожик, ще там шось) - 0,5 кг; солодкий перець - 2 шт.; зелений горошок (заморозка) - 150г; цибулька- 1 шт.; часничок - 4-5 зубчиків; шафран - 2 пучки; олійка; для бульйона: цибулька - 1 шт.; морквочка - 2 шт.; лавровий лист - 1-2 шт.; сіль

робила:
курячі грудки зварила з заспаженими цибулькою і морквою, доданими лаврушкою і сіллю;
грудки вийняти, порізати шматочками, у бульйон  - шафран і там готуємо рис;
розігріти сковорідку з олійкою, туди - дрібно порізану цибульку, морепродукти, креветки, бульйончику їм; пізніше горошок, солодкий перчик, сіль;
зі сковорідки все пересипаємо у майже готовий рис - вуаля!

смачного =)

No comments:

Post a Comment

What do you think about this? ;)

UA-61229889-1